På vei inn

Her finner du informasjon om leieavtale, hva du bør ha med når du flytter inn, samt når og hvor du kan hente nøkler.
Finner du ikke svar på alt du lurer på; se gjennom de andre sidene eller kontakt oss.

Signering av leieavtale
Du får varsling via SMS og e-post at du er tildelt en studentbolig. Leieavtalen finner du ved å trykke på linken til avtalen i meldingen du har fått, eller du finner den ved å logge inn på din side. Leieavtalenen signeres elektronisk med BankID. Følg instruksjonene i veiviseren og du ledes gjennom signeringsprosessen trinn for trinn.

Om du ikke har BankID kan du laste ned og skrive ut leieavtalenen. Signer og returner til SINN via e-post eller last opp til siden din. Leieavtalen må signeres innen fristen som er gitt i varslingen.

Hvor henter jeg nøkler?
Nøkkel til boligen hentes ved SINNs boligkontor i Grønnegata 70 i Hamar alle hverdager fra kl. 14.00 den datoen leieavtalen starter. Starter leieavtalen på en helg eller helligdag kan du hente nøkler neste virkedag fra kl. 14.00.

Husk å ta med legitimasjon.

Du kan få andre til å hente nøkkel for deg, send oss en e-post til post@sinn.no med navn på den som skal hente nøkkelen. Den som henter nøkkel må vise legitimasjon.

Hva bør jeg ta med?
– Dyne, pute, sengetøy
– Håndklær og toalettpapir
– Kjøkkenutstyr og servise
– Bøtte, kluter, vaskemidler

Hyblene er møblerte med skrivepulter, senger, skap og gardiner. I kjøkkenet er det skap, sittegruppe  og kjøleskap.

Parkering
Det er stor parkeringsplass på Campus Blæstad.

Post
Husk å oppgi nøyaktig postadresse til de du venter post fra – Navn, studenthjem, bolignr., vei og veinr., postnr. og sted. Post som ikke er tilstrekkelig merket blir ikke levert av Posten. Husk også å melde adresseforandring til dine kontakter/Posten når du flytter ut: https://www.posten.no/adressetjenester

Forsikring
Husk at du må ha egen innboforsikring.