På vei inn

Her finner du informasjon om leieavtale, hva du bør ha med når du flytter inn, samt når og hvor du kan hente nøkler.
Finner du ikke svar på alt du lurer på; se gjennom de andre sidene eller kontakt oss.

Signering av leieavtale
Du får varsling via SMS og e-post at du er tildelt en studentbolig. Leieavtalen finner du ved å trykke på linken til avtalen i meldingen du har fått, eller du finner den ved å logge inn på din side. Leieavtalenen signeres elektronisk med BankID. Følg instruksjonene i veiviseren og du ledes gjennom signeringsprosessen trinn for trinn.

Om du ikke har BankID kan du laste ned og skrive ut leieavtalenen. Signer og returner til SINN via e-post eller last opp til siden din. Leieavtalen må signeres innen fristen som er gitt i varslingen.

Hvor henter jeg nøkler?
Nøkkel hentes ved SINNs resepsjon på høgskoleområdet,  fra kl. 14.00 den datoen leieavtalen starter, mandag, onsdag, fredag 08.00-10.00  – Tirsdag og torsdag 08.00-15.30.

Starter leieavtalen på en helg eller helligdag kan du hente nøkler neste virkedag fra kl. 14.00. Husk å ta med legitimasjon.
Du kan få andre til å hente nøkkel for deg, send oss en e-post til post@sinn.no med navn på den som skal hente nøkkelen. Den som henter nøkkel må vise legitimasjon.


Du bør ta med:

Dyne, pute, sengetøy
Håndklær og toalettpapir
Kjøkkenutstyr, kokekar og servise
Bøtte, kluter, vaskemidler og støvsuger

Møblering
Hyblene er møblerte med senger, klesskap, pulter, stoler og gardiner, mens leilighetene er møblerte med klesskap og hvitevarer.

Parkering
Det er parkeringsplasser på Campus for de som leier bolig av SINN.

Post
Husk å oppgi nøyaktig postadresse til de du venter post fra – Navn, studenthjem, bolignr., vei og veinr., postnr. og sted. Post som ikke er tilstrekkelig merket blir ikke levert av Posten. Husk også å melde adresseforandring til dine kontakter/Posten når du flytter ut: https://www.posten.no/adressetjenester

Forsikring
Husk at du må ha egen innboforsikring.