På vei inn

Her finner du informasjon om leieavtale, hva du bør ha med når du flytter inn, samt når og hvor du kan hente nøkler.
Finner du ikke svar på alt du lurer på; se gjennom de andre sidene eller kontakt oss.

Signering av leieavtale
Du får varsling via SMS og e-post at du er tildelt en studentbolig. Leieavtalen finner du ved å trykke på linken til avtalen i meldingen du har fått, eller du finner den ved å logge inn på din side. Leieavtalen signeres elektronisk med BankID. Følg instruksjonene i veiviseren og du ledes gjennom signeringsprosessen trinn for trinn.

Om du ikke har BankID kan du laste ned og skrive ut leieavtalenen. Signer og returner til SINN via e-post eller last den opp på siden din. Leieavtalen må signeres innen fristen som er gitt i varslingen.

Hvor henter jeg nøkkel?
Nøkkel til boligen hentes ved SINNs boligkontor i Grønnegata 70 i Hamar innenfor åpningstidene alle hverdager fra kl. 14.00 den datoen leieavtalen starter. Starter leieavtalen på en helligdag eller i en helg, kan nøkkel hentes neste virkedag fra kl. 14.00. Husk å ta med legitimasjon.

Du kan få andre til å hente nøkkel for deg, send oss da en e-post til post@sinn.no med navn på den som skal hente nøkkelen. Den som henter nøkkel må vise legitimasjon.

Hva bør jeg ta med?
Møblerte hybler er møblert med seng, klesskap, pult med stol, liten/stor bokhylle.
Du bør ha med:
Dyne, pute, sengetøy
Håndklær og toalettpapir
Kjøkkenutstyr og servise
Bøtte, kluter, vaskemidler
Gardiner – om du ønsker dine egne

Leiligheter er ikke møblerte, men har klesskap og hvitevarer.
Du må der ha med egne møbler, i tillegg til listen over.

Parkering
Parkeringsplasser kan leies i Fredrik Monsens gate. Ved SINNs øvrige bosteder i Hamar er det gateparkering, og her gjelder bestemmelser fra Hamar Kommune.

Vi anbefaler bruk av sykkel, sykkelparkering eller sykkelboder er det ved alle bosteder.

Post
Husk å oppgi nøyaktig postadresse til de du venter post fra – Navn, studenthjem, bolignr., vei og veinr., postnr. og sted. Post som ikke er tilstrekkelig merket blir ikke levert av Posten. Husk også å melde adresseforandring til dine kontakter/Posten når du flytter ut: https://www.posten.no/adressetjenester

Forsikring
Husk at du må ha egen innboforsikring.