Middagsmeny

Uke 4

Mandag 22.1..
Lunsj: Scampi fritti + vegetar
Middag: Elghakk m/tyttebær
Middag: Gratinert ørretfilet

Tirsdag 23.1.                             
Lunsj: Wok m/nudler + vegetar                                      
Middag: Snitsel m/stekte poteter
Middag: Stekt seibiff m/løk

Onsdag 24.1.
Lunsj: Fiskepinner m/salat + vegetar         
Middag: Småkjøtt i fløtesaus
Middag: Fiskegrateng m/råkost

Torsdag 25.1.
Lunsj: Pølsegrateng + vegetar
Middag: Skinkestek/medisterkakr m/surkål
Middag: Fiskekaker m/rømmesalat

Fredag 26.1.
Hamburgertallerken + vegetar
Risengrynsgrøt m/saft

 

Kjøper du middagskort (10 middager) betaler du kun kr. 58,- per middag, uten middagskort betaler du kr. 65,- (dersom ikke annen pris er oppgitt i menyen)