På vei inn

Her finner du informasjon om kontrakt, hva du bør ha med når du flytter inn, samt når og hvor du kan hente nøkkel.

Finner du ikke svar på alt du lurer på – se gjennom de andre sidene eller kontakt oss.

Signering av kontrakt
Du får varsling via SMS og e-post at du er tildelt en studentbolig. Leieavtalen finner du ved å trykke på linken til avtalen i meldingen du har fått, eller du finner den ved å logge inn på din side. Kontrakten signeres elektronisk med BankID. Følg instruksjonene i veiviseren og du ledes gjennom signeringsprosessen trinn for trinn.

Om du ikke har BankID kan du laste ned og skrive ut leieavtalen. Signer den og returner denne til SINN via e-post.
Leieavtalen må signeres innen fristen som er gitt i varslingen. Etter denne fristen blir tilbudet automatisk slettet og boligen tilbudt til neste på søkerlisten.

Hvor henter jeg nøkler?
Nøkkel hentes på SINNs kontor i bygget Internatet på høgskoleområdet, fra og med den den datoen leiekontrakten starter. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 09.00-15.00. Husk å ta med legitimasjon.
Du kan få andre til å hente nøkkel for deg, send oss en e-post til post@sinn.no med navn på den som skal hente nøkkelen. Den som henter nøkkel må vise legitimasjon.

Hva bør jeg ta med?
Møblerte hybler/hybelleiligheter er møblert med seng, klesskap og pult med stol. Noen boliger har liten/stor bokhylle.
Du bør ha med:
– Dyne, pute, sengetøy
– Håndklær og toalettpapir
– Kjøkkenutstyr og servise
– Bøtte, kluter, vaskemidler
– Gardiner (Olympiaparken, Bakeriet og Smestad: her er det gardiner)

Umøblerte hybler og leiligheter er ikke møblerte, men har klesskap.
Du må ha med egne møbler, i tillegg til listen over.

Parkering
Det er parkeringsplasser ved alle våre studenthjem, men ved Olympiaparken studentboliger er det begrenset antall, og vi kan ikke garantere at du får parkeringsplass her (det er flere offentlige parkeringsplasser i nærheten av studenthjemmet).
Ta med reg.nr på bilen din ved innflytting, så registreres dette og du får utdelt parkeringsbevis. Parkeringsavgift faktureres månedlig sammen med husleie.

Vi anbefaler bruk av offentlig kommunikasjon eller sykkel. Sykkelparkering eller sykkelboder er det ved alle studenthjem. Bussruter finner du her: http://www.opplandstrafikk.no/ruteinfo/bybuss-lillehammer/

Post
Husk å oppgi nøyaktig postadresse til de du venter post fra – Navn, studenthjem, bolignr., vei og veinr., postnr. og sted. Post som ikke er tilstrekkelig merket blir ikke levert av Posten. Husk også å melde adresseendring til dine kontakter/Posten når du flytter inn/ut: https://www.posten.no/adressetjenester Merk postkassen din med navn.

Forsikring
Husk at du må ha egen innboforsikring.