Chat with us, powered by LiveChat

Elverum studentboliger

Adresse
Meierigata 18 og 26-28, 2406 Elverum 
Se NSB eller Hedmark Trafikk for å se hvordan du kommer deg hit.

Se punktene under for nyttig og praktisk informasjon som gjelder for din bolig og bosted:

Det er ett vaskeri i Meierigata 18, og et vaskeri i Meierigata 28. Beboere i bygg 26 benytter vaskeriet i bygg 28, som ligger rett ved siden av. 
Det er elektronisk reservasjon- og betalingssystem. Logg inn på vaskeriet. Brukernavn og passord fikk/får du ved innflytting. Her kan du overføre penger til vaskekortet ditt med Visa, Mastercard, og reservere vasketid. Se bruksanvisning i vaskeriet for bruk av vaskemaskin og tørketrommel.

Hyblene er møblerte og beboere i hybler har tilgang til møblerte felleskjøkken.
1-roms leilighetene er møblerte.
2-roms leilighetene er umøblerte, men har garderobeskap. Alle leiligheter inneholder hvitevarer. Leietakerne holder selv bestikk, servise, kjøkkenutstyr og sengetøy. 

Hver leietaker har tilgang til bod. Denne finner du i underetasjen i bygg 28. Boden er merket med bolignummer, og du skaffer selv hengelås til egen bod. Verdisaker må ikke oppbevares i bodene.

EuroPark kontrollerer parkeringsplassen med digital parkeringstillatelse. Dvs. at de scanner bilnummer ved kontroll.
Når du bestiller parkering hos SINN må du oppgi reg.nr på bilen din, dette blir lagt inn i EuroParks system som brukes til kontrollering av gyldig parkeringstillatelse.
Om du bytter bil må du gi beskjed om dette med en gang, slik at rett reg.nr ligger inne i systemet – det er bilens registreringsnummer som er parkeringstillatelsen din.
Skal du ikke ha parkering lenger, gi beskjed til SINN som avslutter abonnementet. Parkering koster 150,- pr. måned og faktureres sammen med husleien.

Alle leietakere har egen postkasse plassert i gangen i 1. etasje. Postkassen er merket med romnummer. Du må selv merke postkassen med navnet ditt.

Søppel skal kildesorteres og kastes rett i søppelkontainer. I søppelkontainere ved parkeringsplassen sorteres søppel i restavfall, papp/pair, matavfall og glass/metall. Tøm søppel regelmessig. Det er et enkelt miljøtiltak som alle kan gjøre.

Det er sittebenker og bord på uteområdet. 
Matbutikk i nærheten er Coop Extra. Det er kort gangavstand til sentrum.