Chat with us, powered by LiveChat

Fredrik Monsens gate studentboliger

Adresse
Fredrik Monsens gate 21 A og B og 23 A og B, 2315 Hamar 
Se NSB eller Hedmark Trafikk for å se hvordan du kommer deg hit.

Se punktene under for nyttig og praktisk informasjon som gjelder for din bolig og bosted:

Det er ett vaskeri i hvert bygg i studentboligene i Fredrik Monsens gt. 21/23. Vaskeriene ligger i 1. etasje i 21B og 23A. 
Det er elektronisk reservasjon- og betalingssystem. Logg inn på vaskerisiden.  Brukernavn og passord fikk/får du ved innflytting. Her kan du overføre penger til vaskekortet ditt med Visa, Mastercard, og reservere vasketid. Se bruksanvisning i vaskeriet for bruk av vaskemaskin og tørketrommel.

De fleste hyblene er møblerte og beboere i hybler har tilgang til møblerte felleskjøkken.
Leilighetene er umøblerte, men har klesskap og inneholder hvitevarer.
Leietakerne holder selv bestikk, servise, kjøkkenutstyr og sengetøy.

Hver leietaker har tilgang til bod. Denne finner du i underetasjen. Boden er merket med bolignummer, og du skaffer selv hengelås til egen bod. Verdisaker må ikke oppbevares i bodene. 

EuroPark kontrollerer parkeringsplassen med digital parkeringstillatelse. Dvs. at de scanner bilnummer ved kontroll.
Når du bestiller parkering hos SINN må du oppgi reg.nr på bilen din, dette blir lagt inn i EuroParks system som brukes til kontrollering av gyldig parkeringstillatelse.
Om du bytter bil må du gi beskjed om dette med en gang, slik at rett reg.nr ligger inne i systemet – det er bilens registreringsnummer som er parkeringstillatelsen din.
Skal du ikke ha parkering lenger, gi beskjed til SINN som avslutter abonnementet. Parkering koster 150,- pr. måned og faktureres sammen med husleien.

Alle leietakere har egen postkasse plassert i gangen i 1. etasje. Postkassen er merket med romnummer. Du må selv merke postkassen med navnet ditt. Bolignøkkelen din er også nøkkel til postkassen din.

Søppel skal kildesorteres og kastes rett i søppelkontainer. I søppelkontainere ved parkeringsplassen sorteres søppel i restavfall, papp/pair, matavfall og glass/metall. Tøm søppel regelmessig. Det er et enkelt miljøtiltak som alle kan gjøre.

Det er sittebenker og bord på uteområdet. 
Det er gangavstand til Hamar sentrum, Maxi storsenter, CC kjøpesenter, Domkirkeodden med strand og museum, Jernbanemuseet, Rema 1000, CC Amfi (ishockey), m.m.