Chat with us, powered by LiveChat

Ukesmeny Lillehammer

Ukens meny – Lillehammer
Lunsj 11.00-13.00. Middag 13.00-16.30 (fredag 15.30)

Uke 42: Varm suppe og havregrøt hver dag Uke 43: Varm suppe og havregrøt hver dag
Mandag 14. oktober:
Lunsj:
Fajitas m/tacokjøtt + vegetar
Middag:
Kjøttpudding m/kålstuing
Middag:
Fiskekarbonader m/rømmesalat
Mandag 21.oktober:
Lunsj: Bakt potet m/tilbehør
Middag:
Røkt kjøttpølse  m/rotmos
Middag: Sprøbakt rødspette m/råkost
Tirsdag 15. oktober:
Lunsj: Kylling-vingeklubber bbq + vegetar
Middag:
Snitsel m/erter
Middag: Stekt seifilet m/løk
Tirsdag 22.oktober:
Lunsj: Lasagne + vegetar
Middag:
Lasagne m/salat og brød
Middag: Fiskegryte m/grønnsaker
Onsdag 16. oktober:
Lunsj:
Calzone m/ salat + vegetar 
Middag:
«Benløse fugler»  m/makaronistuing
Middag:
Laksefilet m/agurksalat
Onsdag 23.oktober:
Lunsj: Pasta Carbonara + vegetar
Middag
: Fårikål
Middag: Ørretfilet m/tagliatelle og kremet saus
Torsdag 17. oktober:
Lunsj:
Pasta bolognaise + vegetar  
Middag:
Elggryte m/tilbehør
Middag: Sprøbakt fisk m/råkost
Torsdag 24.oktober:
Lunsj: Pytt i panne  + vegetar  
Middag: Kyllinggryte m/ris
Middag: Torskefilet m/bacon og ertepurrè
Fredag 18. oktober:
Lunsj: Risengrynsgrøt m/saft
Middag: Hamburgertallerken
Fredag 25.oktober:
Varmrett: Risengrynsgrøt m/saft
Hamburgertallerken