Chat with us, powered by LiveChat

Ukesmeny Lillehammer

Ukens meny – Lillehammer
Lunsj 11.00-13.00. Middag 13.00-16.30 (fredag 15.30)

Uke 34: Varm suppe og havregrøt hver dag

Mandag 19.8.
Lunsj:
Bakt potet med tilbehør
Middag: Medisterkaker med kålstuing
Fiskepudding med råkost

Tirsdag 20.8.
Lunsj: Pannekaker med syltetøy
Middag: Lasagne med brød og salat
Gratinert laks med agurksalat

Onsdag 21.8.
Lunsj:
Pasta carbonara + vegetar
Middag: Salt lammebog med kålrotstappe
Torsk med ertestuing og bacon

Torsdag 22.8.
Lunsj:
Calzone med salat + vegetar
Middag:
Kyllingfilet med ris og salat
Fiskegrateng med rømmesalat

Fredag 23.8.
Varmrett:
Risengrynsgrøt m/saft
Hamburgertallerken