Ukesmeny Lillehammer

Ukens meny – Lillehammer
Lunsj 11.00-13.00. Middag 13.00-16.30 (fredag 15.30)

Uke 10: Varm suppe og havregrøt hver dag Uke 9: Varm suppe og havregrøt hver dag
Mandag 2. mars
Lunsj:
Middag:
Middag: 
Mandag 24. februar
Lunsj: Cous cous m/kjøttdeig + vegetar
Middag: Røkt svinekam m/maisstuing
Fiskeboller m/hvit saus og bacon
Tirsdag 3. mars
Lunsj:
Middag:

Middag: 
Tirsdag 25. februar
Lunsj: «Pannekakedagen»
Middag: Karbonader m/ertestuing og løksaus
Fiskesymfoni av ørret og sei
Onsdag 4. mars
Lunsj:

Middag:

Middag: 
Onsdag 26. februar
Lunsj: Gratinert blomkål/brokkoli m/skinke
Middag: Viltgryte m/potetmos
Fiskeburger m/rømmesalat
Torsdag 5. mars
Lunsj:

Middag:  

Middag:  
Torsdag 27. februar
Lunsj: Vårruller m/kylling og vegetar
Middag: Salt lammebog, vossakorv og potetball
Gratinert ørretfilet m/agurksalat
Fredag 6. mars
Lunsj:
Middag: 
Fredag 28. februar
Varmrett: Risengrynsgrøt m/saft
Hamburgertallerken