På vei inn

På vei inn

Velkommen til våre studentboliger, så hyggelig at du har valgt å bo hos oss! Vi håper du vil trives. Nedenfor følger nyttig og praktisk informasjon vedrørende overtakelse av din studentbolig.

Se gjerne mer informasjon om boligene våre på sidene for beboere.

Du får varsling via SMS og e-post om at du er tildelt en studentbolig. Leieavtalen finner du ved å trykke på linken til avtalen i meldingen du har fått, eller du finner den ved å logge inn på din side. Leieavtalen signeres elektronisk med BankID. Følg instruksjonene i veiviseren og du ledes gjennom signeringsprosessen trinn for trinn.

Om du ikke har BankID kan du laste ned og skrive ut leieavtalen. Signer den og returner denne til SINN via e-post.
Leieavtalen må signeres innen fristen som er gitt i varslingen. Etter denne fristen blir tilbudet automatisk slettet og boligen tilbudt til neste på søkerlisten.

Klikk her for å få informasjon om hvor/når du henter nøkkel.

Du kan få andre til å hente nøkkel for deg, send oss en e-post til post@sinn.no med navn på den som skal hente nøkkelen. Den som henter nøkkel må vise legitimasjon.

Møblerte hybler/1-roms leiligheter er møblert med seng, klesskap og pult med stol. Noen boliger har liten/stor bokhylle.

Du bør ha med:
– Dyne, pute, sengetøy
– Håndklær og toalettpapir
– Kjøkkenutstyr, kokekar og servise
– Bøtte, kluter, vaskemidler, evt. støvsuger
– Gardiner (Hybler Evenstad, hybler på Rena, hybler på Elverum, hybler på Hamar, Blæstad, Olympiaparken, Bakeriet og Smestad: her er det gardiner)

Umøblerte hybler og leiligheter  har klesskap og hvitevarer.
Du må ha med egne møbler, i tillegg til listen over.

Husk å oppgi nøyaktig postadresse til de du venter post fra – Navn, studenthjem, bolignr. (viktig), vei og veinr., postnr. og sted. Post som ikke er tilstrekkelig merket blir ikke levert av Posten.
Husk også å melde adresseendring til dine kontakter/Posten når du flytter inn/ut: https://www.posten.no/adressetjenester/student  Merk postkassen din med navn.

Husk at du må ha egen innboforsikring. Sjekk om du er dekket av foreldres innboforsikring før du eventuelt tegner egen.
Hvis du ikke er dekket, har blant andre Norsk Studentorganisasjon (NSO) et forsikringstilbud du kan vurdere. Reiseforsikring og ulykkesforsikring er lurt å ha i tillegg til innboforsikringen.