Chat with us, powered by LiveChat

På vei inn

På vei inn

Signering av kontrakt
Du får varsling via SMS og e-post om at du er tildelt en studentbolig. Leieavtalen finner du ved å trykke på linken til avtalen i meldingen du har fått, eller du finner den ved å logge inn på din side. Kontrakten signeres elektronisk med BankID. Følg instruksjonene i veiviseren og du ledes gjennom signeringsprosessen trinn for trinn.

Om du ikke har BankID kan du laste ned og skrive ut leieavtalen. Signer den og returner denne til SINN via e-post.
Leieavtalen må signeres innen fristen som er gitt i varslingen. Etter denne fristen blir tilbudet automatisk slettet og boligen tilbudt til neste på søkerlisten.

Hvor henter jeg nøkler?
Kilkk her for å få informasjon om hvor/når du henter nøkler.

Du kan få andre til å hente nøkkel for deg, send oss en e-post til post@sinn.no med navn på den som skal hente nøkkelen. Den som henter nøkkel må vise legitimasjon.

Hva bør jeg ta med?
Møblerte hybler/hybelleiligheter er møblert med seng, klesskap og pult med stol. Noen boliger har liten/stor bokhylle.

Du bør ha med:
– Dyne, pute, sengetøy
– Håndklær og toalettpapir
– Kjøkkenutstyr, kokekar og servise
– Bøtte, kluter, vaskemidler, evt. støvsuger
– Gardiner (Hybler Evenstad, hybler på Rena, hybler på Elverum, hybler på Hamar, Blæstad, Olympiaparken, Bakeriet og Smestad: her er det gardiner)

Umøblerte hybler og leiligheter er ikke møblerte, men har klesskap og hvitevarer.
Du må ha med egne møbler, i tillegg til listen over.

Post
Husk å oppgi nøyaktig postadresse til de du venter post fra – Navn, studenthjem, bolignr. (viktig), vei og veinr., postnr. og sted. Post som ikke er tilstrekkelig merket blir ikke levert av Posten. Husk også å melde adresseendring til dine kontakter/Posten når du flytter inn/ut: https://www.posten.no/adressetjenester/student  Merk postkassen din med navn.

Forsikring
Husk at du må ha egen innboforsikring. Sjekk om du er dekket av foreldres innboforsikring før du eventuelt tegner egen.
Hvis du ikke er dekket, har blant andre Norsk Studentorganisasjon (NSO) et forsikringstilbud du kan vurdere. Reiseforsikring og ulykkesforsikring er lurt å ha i tillegg til innboforsikringen.