Chat with us, powered by LiveChat

Smestadmoen studentboliger

Adresse
Smestadvegen 9, 11, 13 og 15 og Magne Henriksens veg 2 og 4, 2619 Lillehammer 

Se Opplandstrafikks reiseplanlegger for å se hvordan du kommer deg hit.

Se punktene under for nyttig og praktisk informasjon som gjelder for din bolig og bosted:

Vaskeriet finner du i eget hus nord for bolighusene – i samme hus som driftsavdelingen vår. 

Logg inn på vaskeriet.
Brukernavn og passord fikk/får du ved innflytting. 

Du betaler inn penger på vaskekortet med VISA, MasterCard, o.l. Du kan reservere vasketid via disse sidene, men det er ikke nødvendig å reservere for å bruke vaskeriet.

60 hybelleiligheter er møblert med garderobeskap, seng (90×200), hylle/skap på vegg, skrivepult og stol. Kjøkken er utstyrt med hvitevarer – komfyr og kjøleskap med frysedel.

60 hybelleiligheter er umøblerte, men det er garderobeskap og hyller/skap på vegg. Kjøkken er utstyrt med hvitevarer – komfyr og kjøleskap med frysedel.

Leiligheter er umøblert, men det er garderobeskap og hylle/skap på vegg. Kjøkken er utstyrt med hvitevarer – komfyr og kjøleskap med frysedel.

Leietakerne må selv holde bestikk, servise, kjøkkenutstyr og sengetøy. 

Du har tilgang til bod og den er merket med ditt bolignummer. Bodene finner du utenfor byggene, enten bak eller foran på kortsidene.
Pass på at du tar rett bod. Bolignøkkelen din passer også til boden.

Du får parkeringsbevis på SINN kontoret når du registrerer bilens reg.nr. og om det er ledig p-plass. Parkering koster 150,- pr måned og faktureres sammen med husleia. 
Sykkel må parkeres i sykkelstativ eller sykkelskur.

Postkassen din finner du inne i 1. etasje i bygget du bor i. Den er merket med bolignummeret ditt, du må selv merke den med navnet ditt.

Søppel skal kildesorteres og kastes i rett søppelkontainer. I søppelkontainere på parkeringsplassen sorteres søppel i papp/papir, matavfall, glass/hermetikk og restavfall.

Tøm søppel regelmessig! Kildesortering er et godt og enkelt miljøtiltak som alle kan gjøre.   

Det er sittebenker og bord på uteområdet. 

Kiwi Smestad er i gangavstand fra studenthjemmet og busstopp finner du i Smestadvegen ovenfor studentboligene eller nede i Gudbrandsdalsvegen.