Chat with us, powered by LiveChat

Vestbyen studentboliger

Adresse
Heidmannsgate 32, 2317 Hamar 
Se NSB eller Hedmark Trafikk for å se hvordan du kommer deg hit.

Se punktene under for nyttig og praktisk informasjon som gjelder for din bolig og bosted:

Det er ett fellesvaskeri for beboere i Heidmannsgate. Dette finner du i underetasjen.
Det er elektronisk reservasjon- og betalingssystem. Logg inn på vaskerisiden.  Brukernavn og passord fikk/får du ved innflytting. Her kan du overføre penger til vaskekortet ditt med Visa, Mastercard, og reservere vasketid. Se bruksanvisning i vaskeriet for bruk av vaskemaskin og tørketrommel.

De minste 1-roms leilighetene er møblerte, de større er umøblerte. Alle leilighetene inneholder garderobeskap og hvitevarer. Leietakerne holder selv bestikk, servise, kjøkkenutstyr og sengetøy.

Hver leietaker har tilgang til bod. Denne finner du i underetasjen. Boden er merket med bolignummer og du bruker samme nøkkel til denne som til boligen din. Verdisaker må ikke oppbevares i bodene.

Alle leietakere har egen postkasse plassert i gangen i 1. etasje. Postkassen er merket med romnummer, og du bruker samme nøkkel som til boligen din. Du må selv merke postkassen med navnet ditt.

Søppel skal kildesorteres og kastes rett i søppelkontainer. I søppelkontainere i bakgården sorteres søppel i restavfall, papp/pair, matavfall og glass/metall. Tøm søppel regelsmessig. Det er et enkelt miljøtiltak som alle kan gjøre.

Det er sittebenker og bord på uteområdet.
Det er gangavstand til Hamar kino, Hamar kulturhus, CC kjøpesenter, Maxi storsenter, gågata, parker og Koigen friområde med strand, volleyballbane, skatepark, grillplass, tursti langs Mjøsa, basketbane, mm.
Matbuttikker som Coop, Rema 1000 og Kiwi i nærheten.