Helse

Helse

Helsetilbudet gjelder DEG som student ved Høgskolen i Innlandet, enten du studerer fulltid, deltid eller tar nettstudier.  Tilbudet er gratis!

Vårt kompetente team er her for DEG dersom du i studietiden opplever perioder der du har behov for en utenforstående fagperson å snakke med. Dette er et lavterskeltilbud da vi av erfaring vet at livet som student byr på både små og store utfordringer.  Du trenger ikke å være syk for å kontakte oss. Ikke la problemene bli for store! Mange studenter tar kontakt med oss for å snakke om:

  • Psykisk og fysisk helse
  • Prestasjon/eksamensangst og stressmestring
  • Relasjonsproblemer og kjærlighetssorg
  • Nedstemthet, lav selvfølelse og bekymringer

Klikk på knappen for å bestille time hos studentrådgiver. Du kan også bestille sikker videosamtale dersom du ikke oppholder deg i nærheten av ditt studiested:

BESTILL TIME HER

Ledige timer vises kun 14 dager fram i tid.
NB! For å avbestille/endre time så trykker du på «min side» og logger inn, der vil du få en oversikt over dine timer og ha mulighet til å gjøre endringer.

Åpningtider og kontaktinformasjon finner du under den enkelte tjeneste i menyen til venstre.

Hvis vi ikke er rett instans, hjelper vi deg videre gjennom vårt samarbeid med kommunen på ditt studiested. Du trenger ingen henvisning og vi har taushetsplikt. Ulikheter i tilbudene forekommer avhengig av studiested. Vi oppfordrer alle studenter til å ha fastlege på eller i nærheten av sitt studiested.